Se il rumore dell'aqua sevrasta quello dei pensieri, sei nel posto giusto!

Niet te missen!!! Noteer alvast 2 juni 2024 in jullie agenda!

Restaurant A  Poppa

Bezoekers die voor het eerst op deze locatie genoten hebben van een drankje en een hapje, zijn het er allen over eens … dit is echt een ontdekking waarvan niemand kan inschatten welke troeven deze plek heeft langs de oevers van de Gentse Kanaalzone!

Ons verhaal…

Wij zijn Michele Arcieri en Nadia Lamanuzzi, afkomstig uit Bisceglie, een havenstadje in de hak van Italië. Michele zijn ouders hadden een restaurantje aan zee, waar hij de geheimen van de zuid Italiaanse keuken mocht ontdekken.

In 2008 hadden we samen een kiosk in de haven van Bisceglie waar vooral toeristen en booteigenaars langskwamen voor een aperitiefje, lunch, een koffie, een ijsje … In 2013 volgde Michele zijn broer naar België om hier de mensen te laten genieten van de heerlijke Italiaanse keuken als kok in verschillende restaurants. In 2014 kwam Nadia met hun kindjes (Roberto en Noemi) naar België en startte een inburgeringscursus. Zo kon zij in 2017 aan de slag in de keuken van een groot bedrijf.

Toen we via onze vrienden vernamen dat er op deze locatie naar nieuwe uitbaters gezocht werd, begon ons hart sneller te slaan! Als echte Zuid-Italianen, opgegroeid tussen de boten en dichtbij de zee, was dit voor ons een uitgelezen kans, die we heel graag met beide handen wilden grijpen. Ons eerste bezoek op deze locatie, gaf ons meteen het gevoel terug thuis te komen. Een droom die we al heel lang koesterden, lijkt werkelijkheid te worden.

Met bijzonder veel enthousiasme willen we dan ook onze passie voor de authentieke Italiaanse keuken en het leven aan het water, delen met mensen die een hart hebben voor lekker eten en kunnen genieten van de speciale sfeer die er heerst aan de oevers van dit eiland.

Openingsuren

Reservaties zijn mogelijk tot 30 minuten voor sluitingsuur.

Raadpleeg onze website voor afwijkende openingsuren!

Reserveren kan via onderstaande formulier,
of op de website van A Poppa zelf via deze link

Opgelet! uw reservatie is nog niet definitief bij het verzenden van deze reservatie. Deze zal per kerende e-mail nog bevestigd worden.

Reservaties voor de dag zelf, dienen steeds telefonisch te gebeuren op het nummer +32 472 91 56 44

Contactgegevens

Reservatiegegevens

apoppa2021@gmail.com

+32 472 91 56 44

Eilanderskaai 10 – 9000 Gent